תרומת ICL ליעדי הפיתוח בר-הקיימא של האו"ם

ICL תומכת ביעדי הפיתוח בר-הקיימא (SDGs) והייתה אחת החברות הראשונות לשלב את היעדים כחלק מסדרי העדיפויות המהותיים ובדיווח החברה על פעילויותיה בנושאי קיימוּת. בנוסף, ICL רואה ב-SDGs עקרונות מנחים כאשר היא מנווטת את דרכה קדימה בפיתוח מוצרים חדשים ומציאת שימושים חדשים למוצריה הקיימים.  \

בשנת 2015 עדכן ארגון האומות המאוחדות את "יעדי המילניום" שקבע והגדיר מערך של 17 יעדי פיתוח בר-קיימא (Sustainable Development Goals – SDGs).  בנוסף לאתגרים הנוגעים לגבולות הפלנטריים, ה-SDGs כוללים אתגרים חברתיים כגון עוני, חינוך, והרחבת השגשוג כלכלי. מטרתם של יעדי הפיתוח היא לאפשר הן למדינות והן לתאגידים לזהות מטרות משותפות והזדמנויות לפעולה. 

מחויבות הליבה של ICL היא לייצר פתרונות בעלי אימפקט עבור אתגרי האנושות בתחומי המזון והחקלאות הגלובליים (SDG 2) ובשווקים תעשייתיים (SDG 9). אנו מכירים בכך שמדובר באתגר גדול במיוחד בענפי הכרייה והכימיקלים, אשר ICL היא חלק מהם.

יעד הפיתוח בר-הקיימא שעלה כאחד המשמעותיים ביותר, קשור במישרין לעסקי הליבה של ICL– אפס רעב. מניתוח סיכונים עדכני שערכנו ביחס לשנת 2020, פעילות אקלימית הפכה ל-SDG חשוב שיש להתייחס אליו. יעדי פיתוח בר-קיימא נוספים שהינם בעלי זיקה חזקה לפעילויותיה של ICL הם: אנרגיה נקייה ובת-השגה, מים נקיים וסניטציה, העסקה הוגנת, בריאות טובה, וצריכה וייצור אחראיים. מהממצאים עולה גם כי רבים מהמנהלים ב-ICL רואים קשר ישיר בין יעד אפס רעב ליעד מיגור העוני. יעדי פיתוח בר-קיימא אחרים שהזכירו חלק מן המשתתפים בדיונים הינם תעשייה, חדשנות ותשתיות; חיים על פני היבשה; וערים וקהילות בנות-קיימא. בהתאם, סוגיות סביבתיות אלו זכו לתשומת-לב רבה יותר בשרשרת הערך של ICL בשנה החולפת. ICL תמשיך בדיונים שתכליתם לחזק את ההתאמה בין פעילויותיה ליעדי הפיתוח בר-הקיימא של האו"ם.

מדדי קיימות:
גילוי: 102-15
גילוי: 102-46
גילוי: 102-49
האתר עושה שימוש בcookies . כדי לספק לך חווית גלישה טובה יותר, וכן למטרת סטטיסטיקה, איפיון ושיווק.