הצטרפות ליוזמת האו"ם גלובל קומפקט

ICL התחייבה להטמיע את יוזמת ה-Global Compact של האו"ם והעקרונות שביסודה במסגרת האסטרטגיה, התרבות וההתנהלות היומיומית של החברה. במסגרת מחויבות זו, ICL לוקחת חלק בפרויקטים ושיתופי-פעולה לקידום יעדי הפיתוח בר-הקיימא של האו"ם (SDGs). \

ה-Global Compact של האו"ם היא יוזמה שהוכרזה על-ידי האו"ם בשנת 2000, שמטרתה לגייס חברות בכל רחבי העולם כדי שיתאימו את פעילותן והאסטרטגיה שלהן לעשרה עקרונות אוניברסליים בתחומי זכויות האדם, עבודה, סביבה ומיגור שחיתות. מדובר ביוזמת האחריות התאגידית הגדולה בעולם ובתנועה עולמית.

אסטרטגיית ה-UN Global Compact לשנים 2021-2023 מתעדפת חמישה תחומים אותם מבקשת היוזמה להוביל ולעצב. על אלה נמנים שוויון מגדרי (SDG 5), תנאי עבודה הוגנים וצמיחה כלכלית (SDG 8), פעילות אקלימית (SDG 13), שלום, צדק ומוסדות איתנים (SDG 16), וכן שותפויות (SDG 17).

נשיא ומנכ"ל ICL חתם על מכתב ההתחייבות לעשרת העקרונות של היוזמה באוקטובר 2021. בכוונתנו להטמיע עקרונות אלה במסגרת אסטרטגיית החברה, תרבותה ופעילויותיה. ל-ICL מחויבות עמוקה לתנאי עבודה הוגנים וצמיחה כלכלית (SDG 8), שוויון מגדרי (SDG 5) ופעילות אקלימית (SDG 13). לראיה, החברה הציבה יעדים ספציפיים לעניין ייצוג נשים בהנהלה בכירה (ראו הצהרת המנכ"ל בדבר תמיכה בעקרונות העצמה נשית) והפחתת פליטות גזי חממה. למידע נוסף בדבר התרומה והאימפקט של ICL על ה-SDGs, ראו פועלים בהתאם ליעדי הפיתוח בר-הקיימא של האו"ם, או חפשו SDG ספציפי ביישומון חיפוש ה-SDGs בפינה הימנית העליונה בכל אחד מדפי דוח זה.

17.6
חיזוק השותפות הגלובלית לפיתוח בר-קיימא, לצד שותפויות משלימות של מחזיקי-עניין מרובים המגייסים ומשתפים במידע, מומחיות, טכנולוגיה ומשאבים פיננסיים, לשם תמיכה בהשגת יעדי פיתוח בר-קיימא בכל המדינות, בייחוד במדינות מתפתחות.
האתר עושה שימוש בcookies . כדי לספק לך חווית גלישה טובה יותר, וכן למטרת סטטיסטיקה, איפיון ושיווק.